Bęcła dość uroczo ...rozlewając się na boki hihiDynastia pisze: 13 gru 2022, 11:44 Raczej „kółko graniaste” w fazie „a my wszyscy bęc” ( kotka na 3)![]()
![]()
Krabrikowe panny.
Re: Krabrikowe panny.
Krąg się zmniejszył. Cztery kudłate domagają się smaczków natrętnie. Niby nadal pełno kudeł w domu, a jednak bardzo kogoś brakuje.

Hanki brakuje? Dobrze pamietam?
Pokaż fotki pozostałej 4
Zwłaszcza „starych” kociąt bo tak zapamiętałam Hoshi i Namai
maga pisze: 01 lis 2024, 21:18 Krąg się zmniejszył. Cztery kudłate domagają się smaczków natrętnie. Niby nadal pełno kudeł w domu, a jednak bardzo kogoś brakuje.
Aczkolwiek jak dziecko skacze po wszystkich kotach. Hanka zawsze ja tuliła i oblizywała od czubka nosa po ogon ...teraz zalicza bęcki bo żadna w domu tego nie robi.

Piękne dzieciaki 
A starszyzna? Tez będą fotki?
A starszyzna? Tez będą fotki?
Hanka była takim właśnie kotem, którego brakuje najbardziej.elwiska3 pisze: 01 lis 2024, 22:02![]()
Hanki brakuje? Dobrze pamietam?
Pokaż fotki pozostałej 4
Zwłaszcza „starych” kociąt bo tak zapamiętałam Hoshi i Namaimaga pisze: 01 lis 2024, 21:18 Krąg się zmniejszył. Cztery kudłate domagają się smaczków natrętnie. Niby nadal pełno kudeł w domu, a jednak bardzo kogoś brakuje.
Zostały mi 2 prawie pełnoletnie koty. Ciri jest całkiem głucha i miewa problemy z pęcherzem. Poz tym jest w

Często wyjeżdżamy, a koty zostają z opieką.
Pewnie jak zostaną 2 młodsze panny to będziemy na dłuższe wyjazdy je zabierać.
Ciri. Fi nie mam pod ręką bo siedzimy we Włoszech.
Ciri jaka dostojna na tej fotce.
Nie widać po niej wieku.
Nie widać po niej wieku.