Lepsze ugniatanie na plecach o 3 niż gryzienie w głowę o 6. Ja bym się zamieniła

Wszystko lepsze niż drapanie po twarzy (Mordimuś wie jak zwrócić na siebie uwagę o 4 nad ranem)dorota_karioka pisze: 18 gru 2023, 10:20 Lepsze ugniatanie na plecach o 3 niż gryzienie w głowę o 6. Ja bym się zamieniła![]()
Mogę się z tym zgodzićdorota_karioka pisze: 18 gru 2023, 10:20 Oj nie strasz kotka małego.
Lepsze ugniatanie na plecach o 3 niż gryzienie w głowę o 6. Ja bym się zamieniła![]()
Każdy wie swojeDynastia pisze: 18 gru 2023, 12:13 Lesio też ugniata, po czym zasypia na tychże plecach. Przy takim termoforze zima niestraszna![]()
Już po jednych i drugich świętachMoni_Q pisze: 18 gru 2023, 13:25 Do świąt jeszcze Mikołaj zmięknie i rózgi nie przyniesie
Wszystko lepsze niż drapanie po twarzy (Mordimuś wie jak zwrócić na siebie uwagę o 4 nad ranem)dorota_karioka pisze: 18 gru 2023, 10:20 Lepsze ugniatanie na plecach o 3 niż gryzienie w głowę o 6. Ja bym się zamieniła![]()
![]()
Z ugniataniem u niego jest raczej nie tak jak piszą-czyli zadowolenie. U nas jest to manifestacja chęci jedzenia. Jak była sucha karma dostępna cały czas, to pizzaiolo się nie uaktywniał
Czy ja wiem, czy taki darmowy?