Organizujemy się :)
Re: Organizujemy się :)
Tutaj niewiele pomogę, myślę, że to już przeglądarkowo-telefoniczne sprawy są
U mnie na telefonie raz podpowiadają się hasła do logowania z przeglądarki, a innym razem z innego "sejfu" na telefonie, i logowanie wygląda różnie do różnych stron. Nie wiem, z czym to jest związane, takie rozjazdy mam tylko na telefonie.

Dodałabym jeszcze do tego emotkę "super" bo jak chcę napisać "super" coś tam to wychodziLuinloth pisze: 27 wrz 2022, 12:31 Wnoszę o zmianę prompta do emotki: no
W tej chwili to jest, co powoduje, że w normalnych zdaniach typuKod: Zaznacz cały
no
alboKod: Zaznacz cały
no i coś tam
znienacka wyskakuje taka krzywa minka. ProponujęKod: Zaznacz cały
no jak to
alboKod: Zaznacz cały
upset
Kod: Zaznacz cały
ugh

Dorotko, nie mogę wysłać PW do Magi.
Dodałem ją do Przyjaciół i nadal nie wychodzi, nie mam nic w folderze Oczekujące na przeczytanie czy jak on tam się nazywa.
Czy Maga też musi mnie dodać do Przyjaciół, czy ja coś źle poklikałem?
Dodałem ją do Przyjaciół i nadal nie wychodzi, nie mam nic w folderze Oczekujące na przeczytanie czy jak on tam się nazywa.
Czy Maga też musi mnie dodać do Przyjaciół, czy ja coś źle poklikałem?
Nie, PW w ogóle nie ma związku z dodawaniem do przyjaciół czy wrogów. Wyślij wiadomość testową do mnie.
I nagle się udało wysłać do Ciebie i do Magi.
OK, właśnie Ci odpisałam, że przyszło, to druga część wiadomości już nieaktualna 

Dorotko, nie wiem co uczyniłaś ale już nie muszę się logować za każdym razem gdy zaglądam na forum. Dziękuję bardzo 

Zrobiłam aktualizacjęJaskier pisze: 07 lut 2023, 22:30 Dorotko, nie wiem co uczyniłaś ale już nie muszę się logować za każdym razem gdy zaglądam na forum. Dziękuję bardzo![]()