Organizujemy się :)
Organizujemy się :)
Chyba najważniejszy wątek w tej chwili, macie już gdzie zgłaszać problemy
W tej chwili jeszcze nie ma wszystkich działów forum, ale będę je sukcesywnie otwierać.

- woitek i ela
- Agilisowy Rezydent
Re: Organizujemy się :)
Można coś zrobić z rozmiarem fotki w Avatarze bo 6 kilobajtów to bardzo mało 

TOSIA : 16 październik 2012
Tak, wszystkie parametry będą zmienione, ale nie nadążam, odrobinę cierpliwości
Będą takie same parametry jak na starym forum, ale muszę to ręcznie skopiować, na razie walczę z przekierowaniami.
Nie denerwujcie się, że chwilowo nie będą działać linki do Waszych starych wątków, to przejściowe zawirowania, watki są

Nie denerwujcie się, że chwilowo nie będą działać linki do Waszych starych wątków, to przejściowe zawirowania, watki są

Awatary są poprawione, idę do załączników 

Wydaje mi się, że problem załączników jest już rozwiązany.
Czyli zakładać jeszcze raz wątek Jaskra, czy czekać a on się magicznieDorszka pisze: 16 kwie 2022, 17:19 Tak, wszystkie parametry będą zmienione, ale nie nadążam, odrobinę cierpliwościBędą takie same parametry jak na starym forum, ale muszę to ręcznie skopiować, na razie walczę z przekierowaniami.
Nie denerwujcie się, że chwilowo nie będą działać linki do Waszych starych wątków, to przejściowe zawirowania, watki są![]()

Trzeba założyć, ale już to zrobiłeś jak widzę
Jesli chcesz, możemy dodać link do starego wątku.

Bo ja często najpierw działam a później pytamDorszka pisze: 16 kwie 2022, 20:00 Trzeba założyć, ale już to zrobiłeś jak widzęJesli chcesz, możemy dodać link do starego wątku.

Poproszę o dodanie linka.
- Miss_Monroe
Jeśli potrzebujecie dodać link w nowym wątku z odnośnikiem do starego forum to piszcie do mnie. Ja Wam to dodam, tylko muszę z powrotem zmienić się na niebiesko