Kasik, normalnie kocham Cię za te słowa! Tak sobie będę powtarzaćkasik pisze: 13 gru 2023, 08:34 Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści![]()

Kasik, normalnie kocham Cię za te słowa! Tak sobie będę powtarzaćkasik pisze: 13 gru 2023, 08:34 Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści![]()
Gratulacje rzucenia palenia!dorota_karioka pisze: 02 sty 2024, 09:54 Ja od 80 zaczęłam. Już 11 poszło. Dużo dzięki odstawieniu słodyczy. Ale dużo zawdzięczam książce "Glukozowa rewolucja". Serio polecam czy ktoś ma cukrzycę czy nie. Warto przeczytać i wprowadzić. Wcale dużo zmieniać nie trzeba.
Od 21 listopada nie palę i muszę czasem się pilnować żeby nie jeść tego co mi w ręce wpadnie![]()
Dziękuję.Luinloth pisze: 02 sty 2024, 18:48Gratulacje rzucenia palenia!dorota_karioka pisze: 02 sty 2024, 09:54 Ja od 80 zaczęłam. Już 11 poszło. Dużo dzięki odstawieniu słodyczy. Ale dużo zawdzięczam książce "Glukozowa rewolucja". Serio polecam czy ktoś ma cukrzycę czy nie. Warto przeczytać i wprowadzić. Wcale dużo zmieniać nie trzeba.
Od 21 listopada nie palę i muszę czasem się pilnować żeby nie jeść tego co mi w ręce wpadnie![]()
![]()
Gratkidorota_karioka pisze: 02 sty 2024, 20:40 Jest całkiem nieźle, lepiej niż się spodziewałam. Tylko kurde ja naprawdę lubiłam palić![]()
Czasem tylko tak ssie, że mogłabym zjeść kota![]()
Stosowałam tabletki. W sumie wszystkie które są do kupienia w aptece są oparte na tej samej substancji, więc różnią się tylko nazwą. Wiadomo, że musi być nastawienie bo tabletki same nie pomogą. Kiedyś brałam tabletki i paliłam cały czasJaskier pisze: 02 sty 2024, 21:49Gratkidorota_karioka pisze: 02 sty 2024, 20:40 Jest całkiem nieźle, lepiej niż się spodziewałam. Tylko kurde ja naprawdę lubiłam palić![]()
Czasem tylko tak ssie, że mogłabym zjeść kota![]()
Stosujesz jakieś wspomagacze? Tabletki czy inne plastry?