Tak samo mam podtykane wszystko jak gęśkasik pisze: 11 gru 2023, 15:00 W eklerki uwierzę, ale ze Ci dupa od mandarynek urosła, to raczej nie![]()
Być motylem 🐷
Re: Być motylem 🐷
No to jasne czemu remont niczym stocznia promowa… 

Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Wręcz przeciwnie - niezmiernie się cieszę, że ten moment jest już blisko.
Miałem się wprowadzić przez Bożym Narodzeniem ale to już nierealne ale do końca stycznia powinno się udać.
Jest jeszcze opcja, że będzie można tam już mieszkać ale wstrzymam się z przeprowadzką żeby jak najwięcej zrobić bez Jaskra żeby go nie stresować hałasami.
A nie mówiłam?Jaskier pisze: 11 gru 2023, 17:35Wręcz przeciwnie - niezmiernie się cieszę, że ten moment jest już blisko.
Miałem się wprowadzić przez Bożym Narodzeniem ale to już nierealne ale do końca stycznia powinno się udać.
Jest jeszcze opcja, że będzie można tam już mieszkać ale wstrzymam się z przeprowadzką żeby jak najwięcej zrobić bez Jaskra żeby go nie stresować hałasami.

Czy tym razem mowa o styczniu 2024? Czy tym następnym?

Ty naprawdę chcesz następnym razem jechać tramwajem do Chociwlakasik pisze: 11 gru 2023, 21:35 A nie mówiłam?![]()
![]()
Czy tym razem mowa o styczniu 2024? Czy tym następnym?![]()

Ja to tylko tu zostawiękasik pisze: 10 gru 2023, 23:17
W życiu tyle nie ważyłam i nawet nie wypowiadam tej liczby głośno bo bez odpowiedniej wiązanki się nie da![]()
![]()
Codziennie idąc spać myślę jak to od rana będę na diecie, czego nie będę jadła, a tylko zgłodnieje i mi rozum odejmuje![]()

Z balkonikiem mi do twarzy

Oj tam, stary jesteś to szybko zapomnisz, że coś mówiłam

No nic, jakoś muszę z tym żyć skoro nie ma Ciebie pod ręką żeby zmniejszyć dopływ tlenuJaskier pisze: 11 gru 2023, 23:001702148232_hfsu6e_600.jpgkasik pisze: 10 gru 2023, 23:17
W życiu tyle nie ważyłam i nawet nie wypowiadam tej liczby głośno bo bez odpowiedniej wiązanki się nie da![]()
![]()
Codziennie idąc spać myślę jak to od rana będę na diecie, czego nie będę jadła, a tylko zgłodnieje i mi rozum odejmuje![]()
Ja to tylko tu zostawię![]()
Z balkonikiem mi do twarzy![]()

Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści

Piękna jesteś i dobrze o tym wieszkasik pisze: 13 gru 2023, 08:34 No nic, jakoś muszę z tym żyć skoro nie ma Ciebie pod ręką żeby zmniejszyć dopływ tlenu![]()
Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści![]()