Pokaż dzieciaki - dawno ich nie było. A Marian Ii Hela zawsze cos fajnego wymyślą.
Khaleesi & Mordimer
Re: Khaleesi & Mordimer
Ja zaciskam kciuki za zdrówko Mordimusia
i cieszę się z dobrych wyników Kalinki
Pokaż dzieciaki - dawno ich nie było. A Marian Ii Hela zawsze cos fajnego wymyślą.
Dzisiaj tylko Hela, towarzyszaca przy wszystkich czynnościachelwiska3 pisze: 20 mar 2024, 10:11 Pokaż dzieciaki - dawno ich nie było. A Marian Ii Hela zawsze cos fajnego wymyślą.
Ja nie bardzo wiem co robić, bo na mokre to co lubią ich nie przestawi, bo to jednak słaba karma. A innych niż filety z tuńczyka nie ruszą.
Dawałam ostatnio Mordimusiowi wapń i te suplementy na nerki, nie wiem na ile pomogły, bo po jakimś czasie też przestał to jeść. O ile tabletkę w niego wcisnę, to ten proszek już musi być z czymś wymieszany. A drogie to cholerstwo jest i też szło do śmieci razem z jedzeniem
- dorota_karioka
- Agilisowy Rezydent
Oj to biedna jesteś. A może kup witaminę c w kapsułkach, wysyp zawartość i wsyp to co trzeba i do pyska wciśnij?
Z karmą to nie pomogę, ale może niech jedzą te filety i suchą taką co trzeba?
No bo co zrobić jeśli sytuacja się przedstawia tak jak piszesz?
Trzymam kciuki za Was
Trzymam kciuki za Was
Dorota
dorota_karioka pisze: 04 kwie 2024, 15:48 Oj to biedna jesteś. A może kup witaminę c w kapsułkach, wysyp zawartość i wsyp to co trzeba i do pyska wciśnij?
Trzymam kciuki za Was![]()
Dla mnie optymalnie byłoby jakby zostało tak jak jest, czyli suche Orijena i te filety na zakąskę
No nic, najpierw zajmiemy się zębami Mordimusia, może to rozwiąże część problemu, tak jak sugeruje Dorotka.
Z jedzeniem nie pomogę bo Karmelek tez wybredny ...
Ale Kalinka i jej zaangażowanie w codzienne życie i czynności są słodkie. Odważna i pomocna z niej koteczka
Ale Kalinka i jej zaangażowanie w codzienne życie i czynności są słodkie. Odważna i pomocna z niej koteczka
Dzień dobry mówi Kaliska, która od kilku dni mieszka na wypełniaczu z paczki. I nie ma szans, żeby to sprzątnąć, leży na środku bo KOTEK LUBI.
Bardzo gustowny materacyk 
(*) Tudor " Najdzielniejszy z dzielnych" ok. 17.06.2017 - 07.01.2026 (*)
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
i ta minka
nie oddam bo moje
U nas takie poleżało max dwa dni, bo jeden to żarł, a drugi drapał, i w całym domu było konfetti 
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
U nas to też był hit.Moni_Q pisze: 20 cze 2024, 10:55 Dzień dobry mówi Kaliska, która od kilku dni mieszka na wypełniaczu z paczki. I nie ma szans, żeby to sprzątnąć, leży na środku bo KOTEK LUBI.
IMG_20240620_105443_787.jpg
Teraz w użyciu jest zbyt małe pudełko na zmianę z moim plecakiem, który codziennie po przyjściu do domu muszę opróżnić i położyć na podłodze.
Rano znów pożyczam go od mojego kota
Ehhh, życie