Karmy mokre
Re: Karmy mokre
Znajoma zrobiła zdjęcie składu karmy, widzę po składzie że mięsko spoko, ale gdyby ktoś mógł zerknąć na suplementację 

- Załączniki
-
- received_470340705388545.jpeg (152.65 KiB) Przejrzano 16646 razy
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
Przepraszam, no ja właśnie wtedy wyjechałam
Jest pełnoporcjowa, więc wygląda dobrze, poza tym jest wyszczególnione mięso a nie tylko indyk, podroby to ok. 18% tak na szybko zerkając i są to wartościowe podroby, wygląda naprawdę dobrze.

Dzisiaj nas nasze gamonie zaskoczyły. Oni generalnie żadnej karmy niebędącej filetem z tuńczyka nie akceptowali, wypróbowałam ich już tyle, że nie zliczę. I wczoraj na próbę kupiłam Folk soczystą wołowinę, bez większej wiary w powodzenie. Okazało się, że smakuje! Miski wyczyszczone, mimo że to mielonka, serio, Mordimusiowi aż tchu brakowało tak wcinał 

To trzymam kciuki by tak zostało 

Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Ja też! Utrzymało się? Bo wpis z początku mojego urlopu 

U nas tylko Merlinkowi siadło, ale Moncia zabrała się za indyka - co prawda w wersji dla kociąt, bo tylko taki był na stanie - i nie wiem, czy to magia głodówki, czy dobre, ale trochę jadłaMoni_Q pisze: 12 cze 2025, 09:44 Dzisiaj nas nasze gamonie zaskoczyły. Oni generalnie żadnej karmy niebędącej filetem z tuńczyka nie akceptowali, wypróbowałam ich już tyle, że nie zliczę. I wczoraj na próbę kupiłam Folk soczystą wołowinę, bez większej wiary w powodzenie. Okazało się, że smakuje! Miski wyczyszczone, mimo że to mielonka, serio, Mordimusiowi aż tchu brakowało tak wcinał![]()
M&M na Instagramie
M&M na Instagramie
Tak, weszły też inne smaki i wszystko poza sandaczem jest git

U nas sandacz smakował Merlinkowi, ale za to sarnina nikomu

Wzięliśmy też na próbę dwie puszki John Dog for Cats, bo widziałam polecenie u jednej dietetyczki, na razie otworzyłam jedną i smakowało, Merlinkowi zwłaszcza, ale nawet Moncia coś tam próbowała skubać, zobaczymy jak druga. Fajna konsystencja, dawno nie widziałam w puszce takiej sosikowo-luźnej galaretki.
M&M na Instagramie
M&M na Instagramie
Tą pierwszą puszkę kupiłam w zoologicznym Ale animale, nie wiem czy macie taki u siebie. Resztę już na allegro.