Kupię ten Arthroflex Omega, zobaczymy. Na razie podawałam Kalisce Arthrovet i mimo że skład słaby, to widzę dużą poprawę w jej ruchomości. Niestety muszę dawać jej coś w żelu lub paście, bo tabletki to prosta droga do tego, żeby mnie znienawidziła, a ten Arthrovet bardzo chętnie je.Dorszka pisze: 25 lis 2024, 22:30 Przepraszam, okropnie długo mnie nie byłoSkład Arthrosanu jest słabszy niż Arthroflexu Omega Kot, zdecydowanie lepiej podawać ten drugi.
Suplementy
Re: Suplementy
Od jakiego wieku trzeba podawać suple na stawy?
Moje skaczą jak młode kociaki, ale właśnie chcę żeby im tak zostało
Moje skaczą jak młode kociaki, ale właśnie chcę żeby im tak zostało

❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
Dołączam do pytaniaLuinloth pisze: 03 gru 2024, 12:27 Od jakiego wieku trzeba podawać suple na stawy?
Moje skaczą jak młode kociaki, ale właśnie chcę żeby im tak zostało![]()
Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
To wyczytałam na stronie producenta Arthroscanu: Czyli profilaktycznie też można, nie może wtedy mniejszą dawkę? Dorszka wie na bankLuinloth pisze: 03 gru 2024, 12:27 Od jakiego wieku trzeba podawać suple na stawy?
Moje skaczą jak młode kociaki, ale właśnie chcę żeby im tak zostało![]()

Można spokojnie podawać, nie ma tam nic do jakiegoś szczególnego przedawkowania. Dla naszych ciężkich kotów jak najbardziej, nie musi być codziennie, jeśli nie ma jeszcze wskazań zdrowotnych.
Powiem tylko, że ten Arthroscan jest
. Świetnie się dawkuje, bo jest w takim opakowaniu z pompką, chyba dobrze smakuje, bo jest bardzo chętnie jedzony i co najważniejsze, działa, Kaliska gania i skacze jak dawniej