Wreszcie mamy projekt kotyfikacji od tej półki do regału, tylko trzeba wziąć i zamówić wszystko

A wiesz może, czy da się jakoś wykryć rurę ciepłowniczą tak jak się elektrykę tym pipikiem wykrywa? Bo przynajmniej jedna półeczka będzie nad kaloryferem, a ja bardzo nie chcę przewiercić sobie ruryJaskier pisze: 01 sie 2023, 12:40 3 lata a jak szybko zleciało![]()
Róbcie kotyfikację i chwalcie się efektami![]()
Jeśli jest metalowa, to powinno też pisać - zazwyczaj są w poziomie na wysokości wejścia/wyjścia do grzejnika, a piony w narożnikachLuinloth pisze: 01 sie 2023, 14:07A wiesz może, czy da się jakoś wykryć rurę ciepłowniczą tak jak się elektrykę tym pipikiem wykrywa? Bo przynajmniej jedna półeczka będzie nad kaloryferem, a ja bardzo nie chcę przewiercić sobie ruryJaskier pisze: 01 sie 2023, 12:40 3 lata a jak szybko zleciało![]()
Róbcie kotyfikację i chwalcie się efektami![]()
![]()
Sprawdź przy kaloryferze czy obie rurki nie wychodzą z podłogi - wtedy sprawa jest oczywista.Luinloth pisze: 01 sie 2023, 14:07 A wiesz może, czy da się jakoś wykryć rurę ciepłowniczą tak jak się elektrykę tym pipikiem wykrywa? Bo przynajmniej jedna półeczka będzie nad kaloryferem, a ja bardzo nie chcę przewiercić sobie rury![]()
Za wykład o tym co w ścianie - zawsze warto wiedzieć takie rzeczy.