Jeździmy tam co roku w październiku od kilku lat, uwielbiam to miejsce

Pusto, pięknie, pogoda zawsze dopisuje.
We Włoszech bywam 1-3 razy do roku. Mam je trochę zobaczone. W tym roku była lipcowa Liguria, a potem Bari i okolice przełom września i października. Zapomniałam o pięknym zameczku winnicy koło Mediolanu w czerwcu...Moni_Q pisze: 29 lis 2022, 08:36 Maga, w tym roku wygrałaś wszystkie podróżnicze konkursy![]()
Same piękne miejsca!
Włochy to moja późno odkryta miłość, może warto im założyć osobny wątek...? Fakt, na starym forum więcej tego było, ale od czegoś znów trzeba zacząć.
W Portugalii byłam kilka lat temu i też byłam zachwycona, zwłaszcza Porto, oj, tam bym wróciła...
To prawda i gdy u nas taki pogodowy paskudny Look tam dalej przyjemnie. Nie trzeba uciekać na koniec świata by się pogrzać w słoneczku.
Maga, a jak znajdujesz Bari? Bo właśnie (juhuumaga pisze: 30 lis 2022, 07:34We Włoszech bywam 1-3 razy do roku. Mam je trochę zobaczone. W tym roku była lipcowa Liguria, a potem Bari i okolice przełom września i października.Moni_Q pisze: 29 lis 2022, 08:36 Maga, w tym roku wygrałaś wszystkie podróżnicze konkursy![]()
Same piękne miejsca!
Włochy to moja późno odkryta miłość, może warto im założyć osobny wątek...? Fakt, na starym forum więcej tego było, ale od czegoś znów trzeba zacząć.
W Portugalii byłam kilka lat temu i też byłam zachwycona, zwłaszcza Porto, oj, tam bym wróciła...